Amino Charge

AMINO CHARGE 15,7 g de aminoacizi într-o porție! "Amino Charge Matrix" oferă o cantitate adecvată de aminoacizi și "Energizing Matrix" ajută la concentrare și energizare.
CiteşteShow less
140,00 lei
Adaugă la favorite
Descriere

Amino Charge

  • Precursori de oxid nitric
  • Conține aminoacizi esențiali
  • 100 mg de cofeină
  • Fără zahăr
  • Fără gluten

Încarcă-te în timpul antrenamentului

Mușchii se obosesc în timpul antrenamentului. Acesta este un proces natural. Obiectivul tău este să depășești această oboseală, să îți depășești limitele mentale pentru o performanță maximă. Fiecare antrenament este o nouă bătălie pe care o lupți împotriva ta și după fiecare antrenament există acel sentiment fantastic: ai reușit din nou.

Partenerii de antrenament te ajută, te înveselesc și te ajută să treci prin momentele mai dificile. Amino Charge este un asemenea „partener de antrenament”. Amino Charge conține, de asemenea, precursori ai oxidului nitric, cum ar fi citrulina și L-arginina, 4 grame pe porție în total. Pe lângă asta conține 1 gram de tirozină și 6 grame de BCAA, aminoacidul favorit al sportivilor, din care 3 grame leucină. Am adăugat, de asemenea, 6 aminoacizi esențiali la formulă, alături de extract de ceai verde și cofeină, pentru a te ajuta să profiți la maxim de antrenamentele tale.

Mod de administrare

Se amestecă o porție (19g = 2/3 lingură) de pulbere Amino Charge cu 500 ml apă. În zilele de antrenament, luați 1 porție înainte / în timpul antrenamentului, în zilele de odihnă consumați câte 1 porție în orice moment al zilei.

** Fără gluten conform Regulamentului UE.
Informații despre alergeni

Conține soia. Fabricat într-o instalație care prelucrează lapte, ouă, soia, arahide, alune, țelină, pește și crustacee.

Avertizare

Conține cofeină (100 mg cofeină / porție, 100 ml produs gata de băut conține 20 mg cofeină). Nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Consumul acestui supliment alimentar nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor!

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_154
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare