Isolate Amino

Formulă completă de aminoacizi din proteină de zer izolat! Formulă completă de aminoacizi cu toate aminoacizile essentiale și critice din punct de vedere a dezvoltării! Cea mai înaltă calitate de proteine de zer! Dozare exactă și comodă!

CiteşteShow less
125,00 lei
Disponibil
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Produsul Isolate Amino este formula completă de aminoacizi, făcută din cea mai înaltă calitate de proteină de zer ultrafiltrat, cu aminoacizi essențiale din punct de vedere a dezvoltării, așa este cel mai bun pentru dezvoltarea țesuturilor musculare de "calitate" și menținerea și protejarea masei musculare. Cea din urmă este foarte importantă în timpul antrenamentelor lungi și dietă.

Mod de administrare: Zilnic recomandat depinzând de greutatea corporală și alimentație 1 porție (4-12 capsule), înainte de antrenament și după și o singură doză seara înainte de culcare.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_12
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
89,00 lei
Cei mai importanți aminoacizi combinați într-o singură formulă! Leucina, izoleucina și valina fac parte din lanțul ramificat de aminoacizi (BCAA). BCAA-urile sunt între cele 9 aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare