BCAA Complex

Matrix anabolic de aminoacizi BCAA pe bază de leucină!

CiteşteShow less
Limited special offer
75,00 lei 85,00 lei
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere
  • Toată lumea este conștient de importanța și știința de aminoacizi esențiali, în special așa numitele aminoacizi cu lanț - ramificat. Produsele standard  BCAA conțin de obicei un raport de 2:1:1 de leucină, izoleucină și valină. Rezultatele științifice de ultimă oră au dovedit că leucina este una dintre cele mai importante aminoacizi, deoarece stimuleaza direct sinteza de proteină a mușchilor scheletici. Ridicând nivelurile de leucină în organism funcționează ca un întrerupător anabolic și pentru o sinteză maximă a proteinelor este nevoie în jurul de 4 grame de Leucină la fiecare 3 ore! Leucina crește de asemenea recuperarea și protejează țesuturile musculare de la descompunere catabolică.                                                               Luând în considerare aceste informații noul standard pentru BCAA este un raport dominant de leucină, 8:1:1 față de celălalte BCAA. Cu acest raport nu trebuie să crească doza produsului pentru a obține niveluri optime de Leucina! Cu toate acestea formula  nu se oprește doar cu un raport nou de BCAA! Din punct de vedere tehnic Glutamina este un aminoacid esențial (suplimentare la greu este necesar), dar e printre ingrediente de top pentru sportivi, așa că am inclus-o în această formulă. Pentru a rămâne în formă maximă, nu am folosit aceeași L-glutamină vechi instabil, că l-am inlocuit cu dipeptide dovedit științific că Glutamina L-alanil-L glutamina care este capabil să crească în mod eficient nivelurile de glutamină musculară! În cele din urmă, Vitamina B6 este de asemenea un nutrient essential cu roluri importante în sinteza și metabolismul proteinelor, în funcționarea sistemului imunitar, precum și în funcționarea optimă a sistemului nervos și a creierului.
  • Mod de administrare:
  • Recomandat 1 porție BCAA Complex dizolvat în cel puțin 300 ml apă, înainte în timpul și după antrenament. Se poate administra în oricare parte a zilei pentru încărcarea depozitelor de leucină.

Supplement facts

Serving size: 10 g (approx. 1 heaping scoop)
Servings Per Container: 30
Amount per serving
RDA%*  
Amount per serving
RDA%*
Total calories 10     Total Carbohydrates 2,4 g  
Calories from fat 0     Sugar 2,4 g  
 
L-leucine 4000 mg †   L-alanine 125 mg †
L-isoleucine 500 mg †   L-glutamine 125 mg †
L-valine 500 mg †   Vitamin B6 1,7 mg 121%
 
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
 

Ingredients

L-Leucine, Dextrose, Acidifier (Citric Acid), Flavoring (Lemon), L-Isoleucine, L-Valine, L-Alanine, L-Glutamine, Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Coloring (Riboflavin), Pyridoxine HCl.
 
CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_7
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
80,00 lei
Hca Chitosan are componenta elementară extra chitosan. 100 capsule
85,00 lei
Flugi de ovăz crocanți cu proteină din zer de calitate Cei care au o viață activă au nevoie de un mic dejun sănătos, plin de nutrienți esențiali! Protein Breakfast are un conținut ridicat de proteine, care ajută în...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare