Exercitii pentru brate mai puternice si tonifiate

Te-ai săturat de mânecile tale de tricouri care suflă în vânt? Ei bine, a avea brațele tonifiate și mai puternice îți va oferi un sentiment de încredere. Ridicarea copiilor, a cutiilor mai grele, sau chiar un traseu de via-ferrata necesită puțină forță și pot fi făcute mult mai ușor cu brațe mai puternice.

Citeşte

Cockailuri proteice pentru perioada de vară

Canicula își face simțită prezența vara aceasta și știm cu toții cât de dificil este să stăm departe de deliciile răcoritoare. Nimic nu se compară cu o băutură rece într-o zi caniculară, iar vara e anotimpul perfect pentru a învăța rețete noi de cocktailuri.

Citeşte

Cele mai bune suplimente fitness pentru femei

Numărul femeilor care merg la sală pentru a “trage de fiare” a crescut considerabil în ultimi 25 de ani. Deşi iniţial multe dintre femei urmăreau doar să slăbească în greutate, cu timpul aceste au început să îşi dorească mai mult. Un corp tonifiat, liniile curbate conştient modelate sunt doar câteva dintre noile obiective ale femeilor care se îngrijesc de aspectul lor fizic.

Citeşte

Cum facem clătite proteice

Dacă şi ţie îţi plac clătitele, însă forma fizică şi sănătatea sunt mai importante pentru tine decât poftele şi ispitele culinare să ştii că avem o veste bună. Vrei să ştii despre ce e vorba? Ei bine… propunerea noastră e o soluţie e la îndemâna oricui. 

Citeşte

Cum să ardem eficient grăsimile?

Pentru a pierde grăsime e important să acordăm o atenție sporită deficitului de calorii, pentru a ne asigura că avem lucrurile sub control. Altfel spus, vom fi atenți să consumăm mai puține calorii decât ardem și să susținem o dietă adecvată prin exerciții fizice regulate.

Citeşte

Întărirea sistemului imunitar

Cu siguranţă ştim cu toţii că e mult mai puţin costisitor să preîntâmpinăm o problemă decât să
încercăm să-i găsim o rezolvare, iar imunitatea nu face nici ea excepţie.

Citeşte

Beneficiile carnitinei L

Mulți dintre noi cunoaștem acea senzație, de epuizare fizică și psihică după o luptă crâncenă cu kilogramele, mâncând doar frunze și aer, petrecând ore îndelungate la sală, alegându-ne doar cu o frustrare și epuizare maximă, ajungând să cutreierăm internetul pentru pastile magice, căutând o opțiune viabilă.
Înainte să ajungeți chiar să încercați astfel de rețete magice, astăzi vă vom vorbi de beneficiile L-carnitinei, un supliment alimentar folosit, printre altele și pentru pierdere în greutate.

Citeşte

Cum să obținem abdomenul perfect

Încet-încet vine primăvară și încep să se vadă urmele îndelungatei pandemii, a meselor bogate, a lipsei de mișcare, poate și a vremii depresive, închise, nu atât a iernii cât a pandemiei. Unde se văd aceste urme? Trebuie doar să ne pune în fața unei oglinzii mari și vedem: un pic pe burtică, pe funduleț, etc. Cu sezonul care începe, cu venirea primăverii toate aceste imperfecțiuni vor ieși la iveală, de aceea, ca în fiecare an de altfel, mulți dintre noi, atât femei cât și bărbați, dorim look-ul perfect.

Citeşte

Lipsuri ale antrenorilor presonali

Ca în toate îndeletnicile din lume, și în lumea antrenorilor personali există unii care sunt buni, și alții care – să fim politicoși – mai au ce învăța. În cazul în care te gândești să apelezi la un atrenor personal, te putem ajuta cu câteva sfaturi. Pentru început, iată, cum putem recunoaște un atrenor personal pe care ar trebui să-l evităm.

Citeşte

Creatina

Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare folosite pentru creșterea masei musculare. Este formată din aminoacizii glicină, arginină și metionină. Nevoile noastre zilnice de creatină de obicei sunt satisfăcute de mesele noastre zilnice, pe care le consumăm, de aproximativ un gram pe zi.

Citeşte

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare