Lipsuri ale antrenorilor presonali

Ca în toate îndeletnicile din lume, și în lumea antrenorilor personali există unii care sunt buni, și alții care – să fim politicoși – mai au ce învăța.

În cazul în care te gândești să apelezi la un atrenor personal, te putem ajuta cu câteva sfaturi. Pentru început, iată, cum putem recunoaște un atrenor personal pe care ar trebui să-l evităm.

Schimbă exercițiile prea des. O anumită varietate în exerciții este binevenită, dar prea multă schimbare duce la rezultate foarte slabe. Sarcina unui antrenor personal nu este să distreze, ci să vă aducă rezultate. Mare diferență. În momentul în care exercițiile sunt schimbate înainte să fie învățate și executate corect, ele nu pot fi folosite în folosul dumneavoastră, deoarece nu pot fi executate cu încărcătura necesară pentru a vă dezvolta. Ca o concluzie, dacă antrenorul pe care îl aveți în vedere aduce la fiecare antrenament o listă lungă de exerciții noi, (eventual chiar copiate de pe social media) poate fi un prieten bun, dar un antrenor care să vă ajute prea mult în pregătire, nu.

Nu ține o evidență a antrenamentelor. Să ne gândim un pic. Dacă un antrenor personal are 20 de clienți, pe care îi antrenează de trei ori pe săptămână, asta înseamnă că trebuie să țină minte 60 de antrenamente. Săptămânal. Cine oare poate să țină minte, cât de bine a executat un client un exercițiu, sau cum a progresat în ultimele 4 luni? Poate există, dar noi încă nu am întâlnit așa ceva.

Lipsa abilității de comunicare. În momentul în care te hotărăști să te antrenezi cu un antrenor personal, va trebui să-ți petreci destul de mult timp cu acesta. Dacă nu este o persoană cu care poți comunica, acest lucru va fi din ce în ce mai greu. Exercițiile trebuiesc explicate, mici probleme vor trebui discutate, și pentru acesta este nevoie de comunicare. Dar nu orice fel de comunicare. Cunosc antrenor personal care nu își ascultă clienții, dar îi informează permanent despre viața sa particulară, succesele sale etc. Cred că ați ghicit și dumneavoastră, nu este prea recunoscut... Ca și clienți noi plătim antrenorul personal pentru timpul său, nu el ne plătește pe noi să-i ascultăm dramele din viața particulară.

Nu acordă atenția cuvenită clientului. Dacă un antrenor personal își verifică telefonul în timpul antrenamentului sau stă de vorbă cu prietenii din sală, nu este un semn bun. Pe timpul antrenementului este plătit să se concentreze doar asupra clienților. El trebuie să știe în permanență ce face clientul său, în ce fază a antrenamentului este, etc.

Acestea au fost doar câteva dintre greșelile pe care un antrenor personal le poate comite, mai sunt multe altele.

În cazul în care ai observat și tu câteva, te rugăm să ne împărtășești.

Lasă un comentariu
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare