Creatine 250 capsule

Cea mai mare concentrație și puritate!
CiteşteShow less
99,00 lei

redeem
By buying this product you can collect up to 9 loyalty points . Your cart will contain total 9 points that can be converted into a voucher of 1,80 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

CREATINE (CAPSULE) – CRESTE FORTA

Creatina pura monohidrată!

Creatina este responsabila pentru donarea de grupari de fosfat, Adenozin trifosfat (ATP) este capabil sa se regenereze si sa asigure energie pentru contractii musculare.

Creatina este o molecula cu rol de rezerva a energiei. Ea este capabila sa mareasca celula musculara, prin marirea sinteze proteinelor. In mai multe studii s-a dovedit ca creatina de monohidrat este capabila sa mareasca nivelul creatinei fosfat si creatinei libere din muschi. Aceasta conduce la cresterea rapida in volum si forta. Deoarece este o molecula necesara pentru viata. Lipsa producerii naturale poate cauza boli grave.

Scitec Nutrition foloseste doar surse de creatine dovedite, fara substante contaminatoare, Creapure si Ultrapure. Acestea sunt sigure si eficiente, Verifica logo-ul pe ambalaj!

ADMINISTRARE

Imparte greutatea corporala in 3. Foloseste atatea grame de creatina corespunzator rezultatul obtinut, pe stomac gol cu zahar simplu (dextroza) si cu 400 ml de apa la fiecare 5 grame de creatina. In acelasi timp de ia maxima 10 g. Este recomandat folosirea ca o cura de 6-8 saptamani, apoi 4 saptamani de pauza.

 
CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_25
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
BCAA Complex BCAA Complex
Limited special offer
75,00 lei 85,00 lei
Matrix anabolic de aminoacizi BCAA pe bază de leucină!
89,00 lei
Cei mai importanți aminoacizi combinați într-o singură formulă! Leucina, izoleucina și valina fac parte din lanțul ramificat de aminoacizi (BCAA). BCAA-urile sunt între cele 9 aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că...
157,00 lei
Conținut foarte mare de stimulanți, intre astea și cofeină! 6000 mg de diferite tipuri de creatina! Big Ban: 825 grame

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare