Jumbo Hardcore

JUMBO HARDCORE „Jumbo înseamnă mare! Jumbo înseamnă puternic!†50 g de proteine cu absorbție îndelungată Combinație „7-CARB†cu făină de ovăz, cu ModCarbâ„¢, cu lanțuri ramificate de dextrină, Palatinoseâ„¢ și Waxy Maize 6 tipuri de creatină, împreună cu cea mai concentrată creatină din lume + peptide CreaPep® Stimulator de Oxid Nitric (N.O) NOP-47â„¢ cu peptide bioactive.
CiteşteShow less
170,00 lei
Disponibil
Arome
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Jumbo Hardcore

„Jumbo înseamnă mare! Jumbo înseamnă puternic!”

  • 50 g de proteine cu absorbție îndelungată
  • Combinație „7-CARB” cu făină de ovăz, cu ModCarb™, cu lanțuri ramificate de dextrină, Palatinose™ și Waxy Maize
  • 6 tipuri de creatină, împreună cu cea mai concentrată creatină din lume + peptide CreaPep®
  • Stimulator de Oxid Nitric (N.O) NOP-47™ cu peptide bioactive

Gama legendară a produselor JUMBO, pentru creșterea masei muscualre a atins un nivel nou. Și produsele anterioare au fost foarte bune, pentru că JUMBO însemnă MARE și FORȚĂ, dar cel mai nou produs, JUMBO HARDCORE este mai bun decât frații lui, în fiecare detaliu.

Concepția la produsele JUMBO a fost ca să mergem mai departe de la gainerele obișnuite cu dextroză și maltodextrină; ca să obținem o formulă care oferă caloriile necesare pentru creștere în masă cu extra componente.

Combinația 7-CARB a devenit și mai complexă: conține făină de ovăz, conține trademark-ul ModCarb™(care conține tărâțe de ovăz, quina organic, amaran, hrișcă organică și mei organic), lanțuri ramificare de dextrină, Palatinose™ care oferă energie îndelungată și Waxy Maize. Un factor important la acest produs este că nu este plin de zahăr!

Formulele anterioare JUMBO au avut la bază o singură proteină (proteina din zer). JUMBO HARDCORE conține 5 tipuri de proteine cu absorbție lentă, îndelungată. Produsul conține izolat din zer, caseină micellară, proteină de vită, și proteină de orez și aminoacizi adăugate.

Profilul de aminoacid a unei porții (împreună cu aminoacizii din proteine și aminoacizii adăugați): 5670 mg leucină, 2580 mg isoleucină, 2520 mg valină, 8250 mg glutamină, 2390 g arginină într-o porție de 153 grame!

PERFORMANCE BOOSTER MATRIX cu betaină, beta-alanină, l-carnitină îți dă putere fenomenale în timpul antrenamentelor, RECOVERY MATRIX-ul de ajută la regenerarea după antrenamente, vitamina C te ajută să ai un sistem imunitar puternic lângă antrenamentele dure.

Cele 46 componente active în JUMBO te ajută să-ți atingi obiectivele, să fii masiv, mare și puternic!

Mod de administrare

Consumă o porție (153 grame / 4 cupe) cu 500 ml de apă. În fiecare zi, imediat după antrenament.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_145
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare