Soy Pro

Izolat de proteină, nu din lapte și nu din animale! Perfect pentru vegetariani și pentru cei care sunt allergice la surse de proteine de animale! Proteină completă cu valoare înalta biologică! Bogat în glutamină și aminoacizi bcaa!
CiteşteShow less
80,00 lei
Arome
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

SoyPro

Sursă completă, din surse vegetale!

  • Izolat de proteină din surse vegetalem, nu din origine animală!
  • Perfect pentru vegetariani și pentru cei care sunt alergice la surse de proteine de origine animală!
  • Proteină completă cu vaolare înaltă biologică!
  • Bogat în glutamină și aminoacizi BCAA!

SoyPro este o proteină care este obţinut cu ajutorul apei, nu este proteină tip GMO. Recomandăm ca o alternativă pentru vegetarieni, celor care sunt sensibile la lactoză, sunt allergice la lapte sau cei care caută o formulă completă şi economică. Proteina de soia este bogat în aminoacizi cu lanţ ramificat (BCAA), glutamină şi arginină.

În general proteina de soia are o puritate mare, de înaltă calitate, care se digeră rapid şi uşor, conţine în cantitate mare cele mai importante aminoacizi.

Dozare:

Se poate folosi singur, sau lângă orice masă crescând aşa valoarea proteinelor introduse. Zilnic maximal jumătatea proteinelor introduse poate fi acoperit cu suplimente nutritive. Aportul zilnic ar trebui să fie stabilit în conformitate cu necesităţile individuale. Pentru prepararea turmixului amestecă 1-2 porţii cu apă sau lapte.

 
CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_51
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare