Muscle Pro 2500g

240,00 lei
Arome
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Muscle Pro

- FĂRĂ ADAOS DE ZAHĂR
- FĂRĂ LACTOZĂ*
- FARA GLUTEN**
- CU ADAOS DE CREATINĂ
- FĂRĂ ULEI DE PALMIER

Combinația câștigătoare

Muscle Pro este un amestec atent creat cu proteine ​​vegetale și animale, cu creatină și aminoacizi suplimentari. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare și a structurii osoase normale ***. Cu toate acestea, proteinele compuse doar dintr-un singur tip de sursă vegetală nu au un profil complet de aminoacizi deoarece, chiar dacă conțin toți aminoacizii esențiali, raportul lor între ele nu satisface nevoile umane, spre deosebire de sursele de proteine ​​animale. Cu toate acestea, combinând inteligent surse individuale de proteine ​​vegetale sau completându-le cu alte surse proteice de origine animală, această problemă poate fi evitată.

Pentru a realiza acest lucru, Muscle Pro conține proteine ​​din soia, concentrat de proteine ​​din zer și cazeină. În plus, cu cele două porții zilnice recomandate, veți primi și 3 grame de creatină. Creatina la această doză zilnică crește performanța fizică în timpul unor scurte perioade de exerciții de intensitate ridicată. *** Acest lucru, combinat cu efectele menționate mai sus ale proteinelor, fac din Muscle Pro o combinație câștigătoare!

* <0,1g lactoză / 100ml într-o băutură gata de băut.
** Fără gluten în conformitate cu reglementările Uniunii Europene.
*** Afirmații dovedite științific aprobate de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA).

Mod de administrare

În zilele de antrenament, consumați o porție (30 de grame, ¾ lingură) dimineața și o porție după antrenament cu 300 ml de apă. În zilele de odihnă luați o porție dimineața și una după-amiază.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
product_36820985-f26e-59de-5798-f62d3ca6ac83
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare