100% Whey Protein

Rezultate pentru consumatori Whey Proteine 100% Creșterea masei musculare și a forței! Menținerea masei musculare în timpul dietelor! Menținerea sănătății! Rezerve de proteină cu înaltă concentrație! 100% din proteină din zer. Îmbogățit cu glutamină

CiteşteShow less
149,00 lei
Disponibil
Arome

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 14 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 14 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 2,80 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Concentrat de proteină de zer ultra- şi microfiltrat!

  • 100% din proteină de zer!
  • Conţinut excelent de aminoacizi!
  • Întărită cu glutamină!
  • Cu efect de întărire al sistemului imunitar!

100% Whey Protein este o formulă 100% ultrafiltrată din concentrat de proteină de zer, care conţine cantitatea corăspunzătoare de aminoacizi, şi măreşte eficient nivelul celui mai puternic antioxidant care se află în organism. Este o proteină concepută prin cale ultra şi microfiltrare, curăţat enzimatic cu conţinut scăzut de grăsimi şiclactoză, care deţine fracţiuni de proteină lactoglobulină, lactalbumină, lactoferrină şi immunglobulin. Utilitatea 100% Whey Protein pentru muşchi este perfectă, digerarea este uşoară şi gustul e superb. Conţinutul de aminoacizi esenţiali este de 50%, adică privind cantitatea aminoacizilor cu efect anabolic (arginină, glutamină aminoacizi cu lanţ ramificat), se prezintă cu indicaţii de 48%. 100% Whey Protein este întărit şi cu aminoacidul glutamin, care se află în ţesăturile musculare în cea mai mare cantitate şi este unul dintre cauzele stimulante pentru mărirea celulară. Are efect de întărire a sistemului immunitar.

Dozare:

Zilnic 1-3 porţii cu apă sau lapte, după necesarul tău de proteine. Este recomandat imediat după antrenament şi înainte de culcare.

Informatii despre "100% Whey Protein"

Proteinele sunt o parte a alimentaţiei fără de care nu ar fi posibilă construcţia musculară. Proteinele din zer se digeră mai rapid şi furnizează aminoacizi muşchilor în scurt timp. Whey Proteine 100% este un concentrat proteic din proteină de zer ultra filtrată care a devenit cea mai eficientă proteină pentru culturişti, conţine profil mai mare de aminoacizi, şi cu cel puţin 48% concentraţie de BCAA (aminoacizi în lanţuri ramificate) decât alte surse de proteină. Este întărit şi cu glutamină şi conţine mai multă imunoglobulină ne denaturată, care ajută la menţinerea sistemului imunitar al corpului, deoarece are cel mai bun potenţial de creştere a imunităţii. Datorită profilului excelent de aminoacizi, Whey Proteine 100% conţine 50% aminoacizi anabolici.

Mod de administrare:
În primul rând după antrenament, că reîncărcător de proteină. Oricând pentru completare a conţinutului de proteine a meselor. În cazuri speciale ca dieta sau înainte de culcare se poate consuma şi separat.

Jumătate din cantitatea zilnică necesară de proteină, adică 1g / kilo corp. Un shake se prepară din 1-3 porţii (1-3 x 25g)

Supplement facts

Serving size : 30 g (approximately 1 level scoop)
Amount per serving RDA%*   Amount per serving RDA%*
Calories 119   Potassium 133 mg 7%
Calories from Fat 15   Total Carbohydrate 3.8 g
Total Fat 1,7 g   Sugars 1.5 g
Saturated Fat 1 g   Dietary Fiber 0 g
Cholesterol 26 mg   Protein 22 g
Sodium 43 mg        
 
Amino Acid Matrix 1650 mg          
(pure Taurine, L-Glutamine, Dextrose)    
 
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
 
Typical amino acid profile/serving:
 
L-Alanine   1102 mg   L-Methionine*   482 mg
L-Arginine*   535 mg   L-Phenylalanine*   670 mg
L-Aspartic Acid   2290 mg   L-Proline   1270 mg
L-Cysteine   620 mg   L-Serine   1120 mg
L-Glutamine   4410 mg   Taurine   1350 mg
Glycine   385 mg   L-Threonine*   1442 mg
L-Histidine*   373 mg   L-Thrytophan*   382 mg
L-Isoleucine*   1410 mg   L-Tyrosine   710 mg
L-Leucine*   2385 mg   L-Valine*   1304 mg
L-Lysine*   2240 mg        

*Essential Amino Acids

Ingredients

Apple Cinnamon: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L-Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Natural and Artificial Flavor(apple cinnamon).

Chocolate: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L- Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Cocoa powder (10-12%), Natural and Artificial Flavor (chocolate).

Strawberry: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L-Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Citric Acid, Natural and Artificial Flavor (strawberry), Coloring (strawberry red).

Vanilla: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L-Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Natural and Artificial Flavor (vanilla).


**May have an advers effect on activity and attention in children.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_41
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare