100% Whey Protein Professional

Proteina de zer cu valoare biologică înaltă ultrafiltrată!

CiteşteShow less
Limited special offer
144,00 lei 149,00 lei
Disponibil
Arome

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 14 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 14 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 2,80 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

00% Whey Protein* Professional

  • cu adaos de aminoacizi
  • cu enzime digestive
  • cu proteine din zer instant
  • fără gluten

Cum construiește corpul nostru mușchii?

Așa cum niciun șantier de construcții nu poate funcționa fără materiale de construcție, și corpul nostru are nevoie de substanțe nutritive esențiale necesare pentru a putea construi mușchii. Imaginează-ți un șantier unde nu sosesc cărămizile, degeaba este totul pregătit pentru construirea clădirii. Nici corpul tău nu va putea să construiască mușchi dacă nu îi oferi nutrienții de care are nevoie.

Proteina din zer în produsul 100% Whey Protein* Professional contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, precum și la menținerea structurii osoase normale**. Cărămizile pentru șantier sunt proteinele pentru organismal nostru! Mai mult, am adăugat în acest produs și aminoacizi în plus cum ar fi - leucină, glutamină, arginină și taurină. De asemenea, conține enzyme digestive care favorizează descompunerea proteinelor, cum sunt papaina și bromelaina.

Noua formula 100% Whey Protein Professional a devenit acum și fără gluten. Și, nu în ultimul rând, poți alege dintre atât de multe gusturi încât este greu să le ții minte pe toate - de la aromele tradiționale, până la cele foarte speciale.

* Proteina provine 100% din zer
** Afirmații dovedite științific și aprobate de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA).

Mod de administrare

O porție pe zi (30 grame, 3/4 cupă), cu 250 ml de apă. O porție după antrenament în zilele de antrenament, și în orice moment al zilei în zilele de odihnă.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_42
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
85,00 lei
Nu reține apa! Formula nu conține stimulanți! Nu are alte componente/factori, pentru care nu se pot adăuga substanțele pentru creșterea carnozinului!
65,00 lei
Însuflețitor natural - arzător de grăsimi și măritor a capacității mentale! 100 tab.
19,00 lei
Shaker ideal pentru prepararea bauturilor, 700 ml cu capac cu filet.
57,00 lei
Cel mai important aminoacid existent! Cel mai important aminoacid essențial! Stimulează direct creșterea mușchilor! Anabolic și anti catabolic! Effect energizaant în timpul antrenamentelor!

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare