100% Whey Protein Gold Standard 908g

140,00 lei
Arome
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

100% WHEY PROTEIN - GOLD STANDARD

De 10 ani consecutivi, 100% Whey Protein Gold Standard de la Optimum Nutrition câștigă premiul pentru Suplimentul Anului şi Concentratul Proteic al Anului la concursurile Supplement Awards.

Proteina din zer se absoarbe rapid şi pentru că este o sursă bogată in aminoacizi, care grăbesc procesul de creștere a masei musculare. Izolatul proteic din zer este cea mai pură forma de proteine din zer şi ingredientul principal al 100% Whey Gold Standard. Hidrolizatul din zer este format prin divizarea proteinelor in forme foarte mici, numite peptide cu scopul de a fi asimilate rapid în organism. Izolatul proteic din zer şi peptidele din hidrolizat de zer sunt cele mai calitative forme de proteine din zer.

Fiecare servire de 100% Whey Gold Standard conține aprox, 25 g de proteine cu absorbție rapidă; are un conţinut scăzut de grăsimi, colesterol și lactoză.

Mod de administrare

O porție = 1 cupă. Amestecați 1 cupă cu 250-300 ml apă. Se administreaza după antrenament și / sau între mese.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
product_2e630854-e3b7-6eae-c9a2-a4a79d0d1015
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
125,00 lei
Creșterea masei musculare și a forței! Menținerea masei musculare în timpul dietelor! Menținerea sănătății! Rezerve de proteină cu înaltă concentrație! Este bogat în aminoacizi BCAA! Transportor activ de proteină!...
89,00 lei
Cei mai importanți aminoacizi combinați într-o singură formulă! Leucina, izoleucina și valina fac parte din lanțul ramificat de aminoacizi (BCAA). BCAA-urile sunt între cele 9 aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că...
15,00 lei
Shaker ideal pentru prepararea bauturilor, 700 ml cu capac cu filet.

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare