Beta Alanine

Nu reține apa! Formula nu conține stimulanți! Nu are alte componente/factori, pentru care nu se pot adăuga substanțele pentru creșterea carnozinului!
CiteşteShow less
85,00 lei
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Beta Alanine Caps

Pe piaţa suplimentelor nutritive din punctul nostru  de vedere carnosina, este amintit ca o creatină. Carnosina este un dipeptid (beta-alanyl-L-histidine = beta-alanine+L-histidine), acid legător în musculatura şi mai are efect antioxidant la legarea radicalii liberi, protejează sistemul nervos. Formula Acid Killer poate mări efectiv nivelul carnozinului în muşchi, din care urmează - cu folosirea produsului se poate diminua oboseala musculaturii, poate mări performanţă, şi regeneraţia.

Toate astea sunt dovedite ştiinţific. Avantajele formulei, faţă de creatină care fac mai multilateral produsul, nu numai pentru culturişti. Nu este creştere directă în masă (numai cu antrenament eficient, doar dacă pe asta susţine alimentaţia)! Deci se poate ţine o anumită greutate (ex: pentru concurs) cu performanţa mai bună! Şi natural, Acid Killer nu conţine substanţe interzise, componentele nu sunt pe lista de doping.

Mod de administrare:

Valoarea recomandată zilnică nu este stabilit. 1 porţie = 4000 mg

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_89
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
89,00 lei
Cei mai importanți aminoacizi combinați într-o singură formulă! Leucina, izoleucina și valina fac parte din lanțul ramificat de aminoacizi (BCAA). BCAA-urile sunt între cele 9 aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că...
Daa Pro Daa Pro
Limited special offer
68,00 lei 76,00 lei
DAA PRO contains the popular D-Aspartic Acid (DAA)

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare