T-360

Formula pentru creșterea testosteronului și performanței Maximalizează producția proprie de testosteroni! Stimulează dorința sexuală și vitalitatea! Super-matrix testopump: tribulus, l-carnitina, alc, și arginina! Tribulus terrestris cu conținut incredibil de 90 % saponina total și 20 % protodioscina! Ușor transportabil, dozare precisă, comoditate maximă!
CiteşteShow less
120,00 lei
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

T-360 conține mai multe substanțe active, care maximalizează producerea naturală a testosteronului și măresc performanta sexuală! Plantă medicinală tribulus terrestris obține efectul cu stimularea hormonului luteinizant, care ca răspuns stimulează în corp producția de testosteroni.

Tribulus terrestris este bogat în saponine, la care cantitatea substanțelor active este remarcabil 90 % în formula noastră, din astea cel mai tare este protodioscina 20 % în T-360. Dacă într-un produs nu este afișat cantitatea acestora, atunci poți fii sigur că este vorba de un produs slab. Pentru a crește stimularea testosteronului am adăugat în produs acidul D-aspargin, care a demonstrat în studiile clinice cu oameni că este o substanță puternică și sigură!

L-carnitina și acetil L-carnitina poate ajuta la prevenirea scăderii nivelul testosteronului, ? I regularizează numărul receptorilor anrogeni, ca urmare este un rezultat de maximizare efectul testosteronului. Despre carnitina acum știința a demonstrat de asemenea capacitatea de a mări viteza de recuperare între antrenamente (deci nu numai în timpul dietei poate fi eficient), dar îmbunătățește calitatea și viabilitatea spermatoizilor la bărbați. Acetil-L-carnitina (ALC) este o formă de carnitina, care ajunge mai eficient în organism, spre deosebire de L-carnitina pătrunde mai ușor bariera hemato-encefalica și au astfel un efect important asupra creierului. ALC este capabil să reducă creșterea nivelul hormonului cortizol și împiedica eliberarea hormonului Luteinizing Hormone Releasing Hormone (LHRH) și scăderea nivelul testosteronului. Arginina prin crearea congestiei îmbunătățește erecția.

 

Administrare: Se recomandă să luați 1 doză de capsule T-360 cu 30 de minute înainte de activitatea fizică intensă (sport, activitate sexuală), sau luați 4 × 1 capsule înainte de mese în zilele fără antrenament. Se recomandă utilizarea acestuia după 12 săptămâni se recomandă o pauză de cel puțin 2 săptămâni.

Informații despre alergeni: lapte, soia și albușuri de ou, gluten, resp. realizat într-o fabrică de prelucrare  alunelor.

Dacă luați orice medicament, consultați medicul înainte de utilizare. Nu este recomandat persoanelor cu hipertensiune arterială și diabet. Nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

 
CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_95
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare