Daily Vita-Min

Daily Vita-Min este o formulă specială!
CiteşteShow less
85,00 lei
Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Daily Vita-Min

Vitamine și minerale „o tabletă pe zi”

Daily Vita-min este o formulă avansată de multivitamine și minerale cu 27 de ingrediente active. Conține o doză ridicată de vitamină C, B și D și minerale esențiale , inclusiv zinc, seleniu și crom.

Vitamina C și vitamina B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos. Vitamina B1 ajută funcționarea normală a inimii, B2 la menținerea sănătății vizuale. Acidul folic ajută la sinteza aminoacizilor. Biotina contribuie la funcțiile fiziologice normale și la metabolismul macronutrienților.

Formula noastră este, de asemenea, o sursă importantă de seleniu, care contribuie la spermatogeneza normală, la funcția normală a tiroidei și la menținerea părului și a unghiilor sănătoase. Cromul contribuie la menținerea nivelurilor normale de glucoză din sânge! Multe ingrediente din formulă contribuie la metabolismul obișnuit al energiei, astfel încât Daily Vita-Min te ajută să fii plină de energie zilnic! Formula conține colină, inozitol și măceșe

Mod de administrare

O tabletă pe zi împreună cu o masă

Info alergen

Fabricat într-o instalație care procesează lapte, ou, gluten, soia, arahide, nuci, țelină, pește și ingrediente de crustacee.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_127
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare